Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Kun maailman epätaiteellisin piirtää… tuloksena voikin olla taidetta?

19.11.2012, naisenlogiikka

Mä oon hörsöihminen, ihan selvästi. Tykkään tosta tupsusta ranskiksen kulmassa. Sit aina välillä se on vähän erilainen, riippuen käden vapinasta tai luovasta käden heilautuksesta väärään aikaan 😉

Tää oli sellainen setti, joka miellytti silmää. Älä huomioi kuivia käsiä, en taas oikein osannu rasvata ennen kuvan ottoa käsiäni. Anteeksi.

Nää oli silleen erilaiset, että kokeilin hörsöä tohon kynsinauhan rajaan. Se toimis paremmin vahvoilla väreillä ja muutamalla leveämmällä sutaisulla..ehkä..

Nää oli mun yhet lempparit ton Sally Hansenin turkoosin lakan vuoksi. Ongelma vaan on, että hiano työ näyttää läheltä näin sekundalta. Harmi, sillä sormissa nuo oli erittäin kehutut ja näyttävät.

Nää oli sellaset, joista olin erittäin ylepä, koska se rikkoo mun tavaksi tullutta kaavaa ja värimaailmaa. Ne oli mulla niin pitkään kun vaan lakka kesti sormissa. Vihreä oli vielä monen eri sarjan lakkojen sekoitus. HUOM! Lakkojahan ei saa sekoittaa keskenään, varsinkaan eri sarjojen, muttakun mulla ei ollu vihreää ja tarvitsin sitä. Piti tuo seos hyvin, eikä lähteny lohkeemaan.

Pilkut on IHANIA! Ja kun oikein osaa pilkuttaa niin mikäs siinä. Note to myself; siivoa kynsinauhat kunnolla ennen kuvan ottoa. Sori jos silmiin sattuu. Mulla oli siis toises kädessä tuo turkoosi ja toisessa pinkki ja kehuja tuli ja moni halusi itselleenkin tämän omiin sormiin.

Tähän on hyvä päättää. Kaunis klassinen ranskis ja hillitty yhden värin hörsö rajattuna mustaan ja valkoiseen. Kaunis ja paras ikinä.

Kannattaa rohkeasti kokeilla erilaisia juttuja, koska monet vaikeatkin jutut alkavat äkkiä tuntua helpoilta kun kokeilee.

Mulle saa toki tulla lakkaukseen, geelaukseen tai geelipidennyksiä hakemaan. Niistä tulee kuvia kunhan ehdin niitä kiskoa koneelle.

Hyvää yötä ja ota rohkeasti yhteyttä (sheela_ranta-aho@hotmail.com) jos haluat itsellesi pikkujoulukynnet. Tehdään ne yhdessä.

-S-

, , , , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *