Lainaa.com

Yleinen

Tammikuun takapakkia, helmikuun himmailua :D

10.03.2014, naisenlogiikka

Vuoden vaihde toi tullessaaan Suomessa minulle hyvin oudon tilanteen;  joulu on vietetty luottokorteilla ja rahat on loppu. Asiakkaat himmailevat kynsikäyntejä, koska joululahjalasku on vasta tulossa. Ajattelin tilanteen helpottavan, mutta sitten iski toinenkin ongelma. Vaikka talous saataisiinkin kuntoon; lamaa odotetaan niin suurella tahdolla, ettei enää panosteta omaan itseensä ja hyvinvointiinsa.

Toinen takapakki oli pitkä leuto talvi, joka kuivasi merkitsevästi asiakkaiden ihoa ja kynsiä. Kun kynsi on kuiva, siihen tarttuu huonosti geeli. Jos kynsinauhat ovat kuivat, se vaikuttaa kynsien reunoihin ja sitä kautta pysyvyyteen ja jos asiakas EI KOSKAAN rasvaa käsiään… no, se vaikuttaa varmasti kynsien pysyvyyteen tällaisilla keleillä.

Tiedän kyllä, että kynsigeelit eivät kaikille merkitse hyvinvointia, mutta esimerkiksi uusi asiakaskuntani eli syöpää sairastavat naiset, jotka käyvät sädehoidossa ja kynnet ja hiukset ovat kovilla, ovat kokeneet geelit elinehdoksi tällä hetkellä, koska muuten omat kynnet saattavat murentua. Lääkärit olivat jopa suositelleet geelejä, ei akryyleja tietenkään.

Tämän alkupohjustuksen jälkeen siirrytään itse kevättä kohti.

Selkeä linjaus asiakkailla joulun jälkeen oli keventää ja heleyttää värimaailmaansa kohti kevään pastelleja. Osa rohkeammin, osa hillitymmin. Laitan tähän alle muutaman esimerkin;

Erilaiset jääkynnet ja lumikynnet olivat tämän kevään hitti. Niitä sain tehdä koko tammikuun ja helmikuun, sillä oletusarvoisestihan silloin pitäisi lunta Suomessa olla. No, toisin kävi, mutta erilaiset lumikynnet loistivat katukuvasssa Porvoossa sitäkin enemmän 😀

Firman väreissä räyheet uuden duunin kynnet. Kantajallaan yli 6 vkoa. Sitten alkoi kirjoittaminen näppiksellä olla mahdotonta, joten oli pakko poistaa. Upeat olivat vielä 6 vkon jälkeen, kuin uudet. Naurettiin miten pahalta tuntuu poistaa 😀

Kaakao ja kupari ovat selkeästi siirtymä värejä kevättä kohti mennessä. Ensinhän maakin on ruskea, ennen kuin ruoho alkaa taas vihertää ja puihin tulee silmut jne. Me ennakoimme tätä kynsissäkin.

Nämä kynnet päräytin Nailt It! Magazinelle twitterissä ja sain uudelleen twiittauksen ja pääsin useamman tyypin suosikkeihin 😀 Tiedän, monen mielestä ei kummoinen saavutus, mutta meitsi on ihan tulessa!

Nail Pro Magazine taas nappasi nää suosikikseen 😀 Ei huonosti.

Tulipa meille salongille sitten kevään uutuusväritkin ja meitsi on ihan intokäpynä täällä! Ei mitään hempeitä vaan RAIKKAITA vahvoja värejä. So goood! Kaikki on tyypattu ja mun lemmarit on yllättäin pinkki ja lila, asiakkaiden ehkä lila tähän mennessä, mutta pinkkiä menee. Parit rohkeat otti jo sinisen testiin ja punaisen ja korallin uskolliset käyttäjät taipuvat siihen sitten. Ihania ihania värejä!

Yritän taas olla aktiivisempi tämän blogin kanssa, mutta jos haluat seurata reaaliajassa mitä touhuilen, mene faceen ja etsi sieltä SheelanSivut. Pääset sinne myös tästä.

Palataan taas kevään edetessä innovaatioihin. Futiskausi on jenkeissä alkamassa, pitäsköhän panostaa?

, , , , , , , , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *