Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Syksy saapuu kynsiväreihin

15.10.2013, naisenlogiikka

Okei, onhan tää vähän myöhässä, eikös syksy alakin jo syyskuussa, mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan.

Tänä syksynä Bio Sculptureen ilmestyi viisi uutuusväriä. Yksi peruspunainen, yksi jouluinen glitteripunainen, yksi kuparinruskea eräänlaisella ns. hiekkamaisella glitterillä, erittäin suosittu ns. toffee sekä rehellinen kultahilegeeli.

Näitä on Pienellä Kynsisalongilla Porvoossakin nyt ihmetelty useampi viikko ja kokoankin tähän muutamia esimerkkejä, miten niitä uutuuksia on käytetty 😀 Ja toki täytyy näyttää mitä muita värejä me ollaan laitettu kehiin tässä vaiheessa syksyä. Ja tässähän on murto-osa käytetyistä väreistä.

TOFFEE (Rebel oikealta nimeltään)

Tummempi ruskea mustilla kukilla

Muitakin syksyisiä ilmestyksiä on salongilla ja salongin ulkopuolella tullut duunailtua. Muun muassa syksyn lehdet puhuttavat.

Jopa lyhyessä kynnessä syksyn ruska näkyy kivasti, eikä tartte kokonaista vaahteraa kynsilleen ravistaa. Nää kuviot on water decalseja, eli helposti kynsille siirrettäviä vesisiirtokuvia, ja yhdet lemppareistani..

Punaisen sävyt tummenevat, yllelliset pienet yksityiskohdat lisääntyvät, haetaan keveyttä väriin selkeästi kirkkailla pienillä pilkahduksilla, esimerkiksi hopeilla mikrohelmillä 😀

Tässä graffitiharmaa (joku näkee mustana) taipuu kivasti syksyiseen pitsillä. Tumma väri kevenee ja romantisoituu pitsin voimalla sieväksi kokonaisuudeksi, ei olekaan musta paha väri kynsillä tällä yhdistelmällä.

Liila on uusi musta? Liiloja kynsiä on tehty tänä syksynä jo niin paljon, ettei todeksi meinaa uskoa. Onko tämä vihdoin minun onneni? Liilan värin fanittajana olen tietenkin seitsemännessä taivaassa 😀

Pisaramallinen väritys kynnellä antaa anteeksi kasvurajaa kivasti. Ei jää rajoja samalla lailla silmää haittaamaan ja on erikoisempi look, kuin normaalissa v-tyylisessä kynnenjuuressa.

Joskus ei uskoisi, että mudanväri sopisi kynsiin, mutta tämä combo sopii kantajalleen kuin nenä päähän, tosin kuulemma jakaa mielipiteitä kaveripiirissä. No toinen tykkää sinisestä.. toinen taas punaisesta.. me ollaan erilaisia 😀 Sehän tässä on parasta!

Mitäs sitten varpaisiin? No, syksyn värit kertautuvat varpaissa. Moni ajattelee, ettei geelaa varpaitaan, koska kukaan ei näe niitä syksyllä 😀 Koskaan ei tiedä mihin joutuu ja pääsee itse helpommalla, kun ei tarvitse miettiä varpaidensa kuntoa, sen kuin geelaa ne ja geelit kestää 6-8 vkoa helposti, eipähän tartte miettiä.

Siinäpä muutama esimerkki 😀 Ja varpaita tosiaan voi geelailla ja koristella kuten kynsiäkin, joten ehkä uskallat kokeilla?

Syksyisiä juttuja lisääkin täältä

Palaamme taas!

-S-

, , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *