Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Lisäyksenä edelliseen tekstiin; pidennykset Bio Sculpturella

06.11.2013, naisenlogiikka

Nyt kun olen päässyt vauhtiin tässä hehkuttamisessa niin jatketaan sitten edelleen.

Edellisessä postauksessa ei ollut kuvia itse kynnen pidentämisestä, mutta koen sen aiheelliseksi, joten minä tänään töissä itse kuvasin, kun pidensin asiakkaalle yhden katkenneen kynnen. Osa vaiheista jäi luonnollisesti pois, kun kerran töitä paahdoin välillä rutiinilla kameran unohtaen 😀

Tässä kuitenkin minun tapani pidentää kynsiä;

Ensiksi pidennettäviin kynsiin tehdään pohjatyöt normaalisti. Työnnellään kynsinauhat, tasoitetaan kynnenpinta, viilataan muotoon, jos tarvetta on, välillä voi olla helpompi kun ei viilaa. Sitten kynsi puhdistetaan hyvin ja se on valmis tuunattavaksi.

Ensimmäisenä asetetaan kynnen alle muotti, joka on kynnen rakentamisen perusta. Muotti toimii pohjana, jonka päälle kynsi rakentuu kauniisti. Kuten näkyy, asiakkaan kynsi on katkennut, ja en lyhennä sitä ollenkaan, jotta pidennykselle olisi mahdollisimman hyvä pohja.

Ensiksi kynnelle laitetaan kirkas geeli, kuten muutenkin kynsiä geelattaessa tehtäisiin, mutta nyt vedetään se muotin puolelle noin suunnilleen sen verran, kun on aikomus kynsiä pidentää. Sitten geeli kovetetaan uunissa.

Tämän jälkeen kynnen kärkiosaan laitetaan itse rakennusgeeliä, kynnen lähtökohtien mukaan. Vaaleaa geeliä asetellaan ns. kynnen valkoiseksi osaksi muotille pidennyksen verran ja kynsi menee taas uuniin.

Tämän jälkeen kynnelle luodaan profiili eli muotoillaan kynnen pinta haluttuun muotoon kirkkaalla geelillä, jonka jälkeen se taas uunitetaan. Kun tämä vaihe on tehty, otetaan muotti kynnen alta pois, leikataan kynsileikkureilla kynsi asiakkaan haluamaan muotoon ja viilataan siistiksi. Samalla myös kynnen pinta hiotaan hiontapalkilla tasaiseksi ja luonnollista kynttä lähentelevämpään korkeuteen.

Kun kynnet ovat kaikki saman mittaisia ja kaikkiin on tehty pohjatyöt, voidaan aloittaa geelaus muihinkin sormiin edellisessä blogikirjoituksessani mainitsemilla vaiheilla.

Kun kynnet on kaikki geelattu, ei pysty sanomaan aina, että mikä niistä on pidennetty, koska pidennys on niin luonnollisen näköinen. Kynnen paksuudesta sen toki saattaa erottaa, mutta se ei häiritse silmää.

Ugh. Olen puhunut.

Kiitos, että kuuntelit.

-S-

ps. Opettelen muotoilemaan tekstit pian :anger:

, , , , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *