Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Gaalailua Oriflamen 45-vuotisjuhlissa

16.09.2013, naisenlogiikka

Kun syksy saapuu ja päivät pitenee, sitä huomaa toivovansa arkeensa glamouria. No sitä saatiin oikein isolla rahalla tänä syksynä, kun Suomen Oriflame täytti 45v, Ruotsissa juhlat olivat jo viime vuonna.

Toki kun isolla tyttöporukalla juhliin lähdetään, pitää näyttää H-Y-V-Ä-L-T-Ä. Vähempi ei riitä. Pukua haeskellaan jo vuotta aiemmin kenties, kenkiä vielä viime tingassa ennen juhliin lähtöä, mutta kynnet, niihin panostetaan myös vähintään yhtä isosti.

Tämän kertainen postaus sisältääpi hehkutusta puvuista ja niihin tehdyistä kynsistä, lähinnä kuvien muodossa 😀

Kaikkiin kuviin malleineen on lupa.

Tässä siis malli nro 1.

Liila puku shiftaa kivasti valossa, mutta päätin tehdä kynsistä yksinkertaisemmat, simppelit ja lisätä glitterit ja timangin tuomaan korostusta puvun miehustalle. Hopea myös kertaa huivin hopeaa. Sormiin ripoteltiin hopea- ja kultasormuksia lomittain tuomaan koristusta puvun miehustan jatkeeksi.

(lähikuva kynsistä)

Malli numero 2.

Upea oranssi puku ja siihen musta-kultahuivi. Puvun toinen olkain on musta ja toinen kultainen (ei taida olla kuvassa vielä kiinnitettynä.) Gaala oli kuitenkin vain yhden päivän mittainen, joten päätimme tehdä hillitymmän kynsikuosin, joka kestää myös arkikäyttöä. Geelasimme kynsiin shampanjaa ja mustia koristeita oranssein yksityiskohdin.  Ei liian räikeää, eikä liian tavanomaista.

(lähikuva kynsistä)

Malli nro 3.

Puku on yksinkertainen tummanliila, edessä kaunis solki. Pelkistetty puku vaati ekaa kertaa geelejä ottavalta suuren pohdinnan kynsiinsä liittyen ja lopulta päädyimme tällaisiin kynsiin.  Kärki on aavistuksen kylmemmän sävyistä lilaa kuin puku, ja timantti ja glitter tuo ylväyttä koko pakettiin. Ikävä kyllä ei ehditty ottamaan yhteiskuvaa kynsistä ja puvusta juhlahumussa 😀

(lähikuva kynsistä)

Malli nro 4.

Puku on edestä peittävä ja klassisen tyylikäs ja selästä taas erittäin elegantti isoine kivineen. Puku huusi siis näyttäviä kynsiä, joten sekoitin tummansinisestä glitteristä mallille oman seoksen, joka kruunattiin timantein. Kauniit korut korostavat vielä pukua entisestään saaden kokonaisuuden näyttämään tyrmäävän upealta.

(lähikuva kynsistä)

Gaala itse meni upeasti ja tanssittiin pukuinemme ja kynsinemme pilkkuun asti 😀 Ei huono ilta ollenkaan!

-S-

Fb: SheelanSivut

, , , , , , , , ,


Yksi vastaus

  1. Anne sanoo:

    Kyllä oli upeita ladyjä livenäkin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *