Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Konad, ei täriseville käsille

08.08.2013, naisenlogiikka

Oletkos sinä niitä lapsia, jotka rakasti leimailua, mutta kärsi kun ei koko leiman jälki osunut paperille tasaisesti tms.? Minä olen. Ja koska leimailuni opettajana ei tarvinnut olla kummoista, en ole vuosiin joutunut tarkentamaan leimajälkeäni, olinkin aika pulassa, kun Konadin leimasimet, leimalaatat ja -lakat tulivat markkinoille.

Koska en kaihda haastetta, nappasin ensimmäiset Konadit heti kun niistä kuulin, eli noin vuosi sitten. Lämpsin leimoja kynsiini olematta lopputulokseen tyytyväinen. Ähelsin ja tuhelsin kaikennäköisiä kuvioita, mutta kupera kynteni ei kyllä kaunistunut.

Nyt vuotta myöhemmin, hankin paremman leimalaitteen, kun kollegani teki kaunista pitsiä asiakkaalleen ekalla yrityksellä samoilla laatoilla ja välineillä mitä minulla on. Sitten otin itseäni niskasta kiinni ja aloin tykitellä leimoja geelikynsiasiakkaisiini. Tässä tulos;

Hyvinhän se onnistui. Erilaisia kuvioita toiselle ja leopardikynnet toiselle. Kolmannelle kokeiltiin vinoleimausta seepraraidoilla. Ei paha sekään.

Sitten otin vielä kovemman haasteen; pystynkö tekemään varpaisiin kuvioita leimasimella?

Koska olen pyöreämpi henkilö, nuo omat varpaat ovat suht kaukana leimausvaiheessa, niinpä laitoin ”silmät kiinni” ja länttäsin leiman kynnelle ja hinkutin yli menevät lakat poistoaineella kynsinauhoista. Varpaita leimatessa huomasin, että kannattaa lähestyä kynttä varpaan kärjestä leimasimen kanssa, koska kynsinauhat voivat estää leimasimen osumisen kynteen. Ihan kivat tuli pienellä duunailulla.

En usko, että jää kokeiluasteelle. Luulenpa, että postissa on tulossa iso leimalaatta (xl-kokoa) eli useampi kuva kokeiltavaksi.

Kerron sitten miten kävi!

-S-

, , , , , , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *