Lainaa.com

Yleinen

Joulukynsiä tekemässä…

16.12.2012, naisenlogiikka

Joulu on sellainen aika, että se houkuttelee ihmiset huoltamaan itseään ja hankkimaan hemmottelua ystävilleen erilaisten kauneuden alan tuotteiden  ja palveluiden parissa. Itse olen erikoistunut joulun alla kynsien ryhdittämiseen sekä erilaisten joulupakettien tekoon Oriflamen nimissä.

Seuraavaksi katsaus joulukynsiin:

Tässä kuvassa perus kynsien vahvistus geelillä ja värigeelillä, ja lopputuloksena suloiset karkkikynnet niille, joita ei joulun punainen houkuta omissa kynsissään. Kultaan vivahtavat kynsikoristeet tuovat joulun kuitenkin ihmismieleen näissäkin kynsissä ja kantajansa on onnellinen kynsiensä kanssa 🙂

Tässä taas superjouluiset punaisella kimaltavalla lakalla verhoillut oman kynnen vahvistukset. Kantajansa rakkaus kaikkeen bling blingiin näkyy kynnen pinnalle ripotelluista timangeista, joissa taas kulta kohtaa punaisen lakan. Kaunis kokonaisuus, joka on näyttävä, muttei ylilyönti.

Jos haluat itsellesi tai ystävällesi kauniit geelikynnet, jotka eivät vahingoita kynsiänne ja saavat omat kynnet kasvamaan ja vahvistumaan huomattavasti, ota yhteyttä sheela_ranta-aho@hotmail.com ja otsikoksi kynnet. Näin saat minuun yhteyden.

-S-

, , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *