Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Vesisiirtokuvat aka Water decalsit, hyvä vai huono juttu?

08.08.2013, naisenlogiikka

Olen etsinyt ja kokeillut uusia juttuja sitten viime kirjoitukseni, ja parhaimpiin kuuluva kokeiluni on water decalit, eli vesisiirtokuvat. Aluksi epäilin, että lapsuuteni siirtokuvatatuointeja muistuttavat härpäkkeet eivät voisi toimia kynsien teossa, mutta olin väärässä. Kaikki perustuu siis vaan vedessä liotukseen ja sorminäppäryyteen ja tähtäystarkkuuteen ja tadaa, nätit kynnet on valmiit.

Tässä ihka ensimmäinen kokeiluni. Koska epäilin kuvien kokoa ja taitoani, toimin seuraavasti;

1. Leikkasin kuvan kokoisen palan kuva-arkista, POISTIN SUOJAKALVON  ja pudotin vesiastiaan.

2.Annoin olla ohjeita noudattamatta noin 10 sekuntia maksimissaan (ohjeessa oli 20-30 sekuntia).

3. Pyyhkäisin kuvan peukalooni ja länttäsin peukkuni kohdekynttävasten, jolloin kuva siirtyi siihen.

HUOM! Kuvaa ei voi siirtää sen saavutettua kohdepinnan.

Tykitin kaikkiin sormiin samalla tavalla kuvat, ja kas, aika kivat tuli. Nyt kuitenkin olin saanut kokeilla sen maagisen ekan kerran ja oli aika siirtää nämä siirtokuvat käytännön työhöni. Kiikutin kuvat töihin ja ehdottelin heti kaikille asiakkailleni  uusia kuvia kynsiin. Moni suostuikin kokeilemaan. Tässä havaintoja.

Ainakin ne kuvat, joita mulla on, on niin isoja, ettei niitä voi varpaissa oikein käyttää kuin isovarpaaseen. Toisaalta, tämäkin tuo jo aika kivan lopputuloksen 😀

Näissä kävi taas  tietenkin se legendaarinen; olin ostellut erilaisia siirtokuvia, mutta aina samaa kuvaa ei ole kovin montaa samassa arkissa. Näitä perhosia OLI neljä kpl, mutta, en muistanut kolmannesta ottaa pois suojakalvoa, niin se otti kiinni siihen suojakalvon, eikä irronnut millään. Joten asiakas sai vaan kolme perhosta. Mutta kivat ne ovat silti.

Tässäkin kuvassa näkyy, että siirtokuvien koko meinaa tulla esteeksi. Mitä kuvasta ei näy, on se, että siirtokuvan läpinäkyvää kalvoa on taitettu kynnen päähän tukemaan, jotta kynsi ei niin helposti kuluisi päästä auki.

Tässä kuvassa näkyy, että taiteilijan varmuus on parantunut. Keksin, että kuvion voi siirtää pahvilta suoraan appelsiinipuutikkuun, jolloin se asettuu kohdekynteen juuri niinkuin haluat 😀 Kylläpä vei kauan kehittää tämäkin, mutta se johtuu siitä, että kuva ei yleensä ole minulla vedessä 5 sekuntia pidempään, joten se on helpoin pyyhkäistä sormelle ja siirtää. Tosin kaverin sormeen on vaikeampi siirtää omasta sormesta kuvaa kuin omaansa.

Tulen jatkossa näitä paljon käyttämään, koska ovat TODELLA käteviä ja kauniita ja niin paljon ohuempia kuin tarrat.

-S-

, , , , , , , , , , , , , , , , ,


2 vastausta

  1. naisenlogiikka sanoo:

    Kiitos kommentistasi. Kun tekee geelikynsiä en ole varma onko kastelu kannattavaa, mutta pidän sen mielessä kun kokeilen seuraavan kerran 😀

  2. OonaV sanoo:

    Kun kastelee kynnen juuri ennen decalin laittamista, vois sitä vielä tosi varovasti siirrellä kynnellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *