Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Mulla on uusi työpaikka :D

25.06.2013, naisenlogiikka

Viime blogissa taivastelin, etten ole saanut töitä kynsiteknikkona, vaikka tahtoisin. Nytpä sitten melkein 2 kk myöhemmin olen jo töissä uudessa paikassa Porvoossa. Kyllä, Porvoossa, vanhan kaupungin laidalla, joen rannassa, kivijalassa, ihan parhaassa paikassa ikinä! Asiakkaat on huippuja, ja homma toimii, vielä jotain uusia juttuja toki tulee, mutta kaikkea ihanaa oon jo saanut tehdä.

Tässäpä vähän taas uusia juttujani:

Tässä yksi uusi asiakkaani, omin sanoinsa ns. kynsineitsyt sai kauniin pehmeän karkkipinkin kynsiinsä höystettynä kukan terälehdillä. Kyllä tuo ulos liihotti onnensa kukkuloilla 😀

Kynsineitsyen paluu 😀 Tänään tehtiin sitten jäähilekynnet ylioppilasjuhliin. Neiti oli avannut niittejä ilman apuvälineitä ja saanut yhden kynnen irtoamaan, vaikka kuulemma järjen ääni oli väittänyt tämän olevan huono idea 😀 No mutta homma hoidossa ja korjattuna takaisin työpäivään. Eli ei paha, ollenkaan.

Testing testing. Jos laitat geeliä alle, teet kuvioita geelilakalla ja vedät viimeistelygeelin päälle, voipi olla että geelilakka levähtää viimeisen geelin sivelyvaiheessa. Tämäkin tuli testattua omiin kynsiin tuossa hetki sitten. Tämä kuvio oli uuden Suomeen rantautuneen kynsilehden kannessa tummemmalla pinkillä, ja valkoisten pisteiden tilalla oli ns. pyöreät niitit tms. Pointti on kiva, toteutus vähän omakustanteinen 😀

Tässä yksi klassinen esimerkki liuskottuvasta kynnenestä, ja mitä geelillä voidaan asialle tehdä. Tämän kynnen pohjatyössä silotin pahimmat pinnan epämuodostumat puffilla ERITTÄIN KEVYESTI, sen jälkeen tein loppuun pohjatyöt ja ensimmäisen geelikerroksen yhteydessä paikkasin pahimmat repeämän silkillä, jotta kynnestä tulisi kestävämmät. Nämä olivat asiakkaalla sen neljä vkoa, vaikka normaalisti edes lakka ei pysy paria päivää liuskottumisen vuoksi.

Neljän vkon jälkeen kädet näyttivät tältä. Eli geelien poiston jälkeen, ei kynsissä näkynyt samalla lailla lohkeamaa, repeämää tai liuskottumista. Ja paranee koko ajan. Eikun ylppärikynnet kehiin ja onnellinen asiakas uunista ulos!

Pidennykset uudella tekniikalla. Itse pidennys onnistui kivasti, mutta into piukeena, en ihan hoitanut mallikkaasti ehkä loppuun + kuvio tyvessä oli taas uusi kokeilu ja sivellinkin ehkä oli vähän huonompi kuin nykyään..ja..ja.. mutta upeathan niistä tuli, ja omistajansa lähti onnen kukkuloilla täältä pois, joten huonomminkin voisi mennä.

Kelaa tätä; tässä on oman kynnen vahvistus, henkilölle, jolla on siis omat kynnet ohuet, mutta hyvin kasvavat. Hän tekee vaativaa työtä, jossa kynnet ovat koko ajan joko vedessä tai paineen alla. Mieletöntä, että näillä geeleillä on kasvanut näin upeiksi nuo kynnet 😀

Ootko sä kynsien purija? Niinkuin näät, tää on 😀 Mutta onneksi siihenkin auttaa geelit. Mitä kovempi geeli, sitä inhampi purra. Tein ”pidennykset”, mutta kuten arvata saattaa, kun ei pääse oikeasti oikein pidentämään, niin pois ne sitten napsahteli aika haipakkaan. Tämä siis huomioksi; kun ei tehdä tipeillä pidennystä (ettei oma kynsi vahingoitu), on hyvä laittaa lyhyeen kynteen ensin vahvistus ja antaa oman kynnen kasvaa luonnollisesti pidemmäksi ja sitten tuunata sitä haluamaansa muotoon. Siten asiakastyytyväisyys ja kynsien pysyvyys on taattu!

Mun kynnet ylppäreihin 😀 huomaa, että uusi piirtosivellin on oikeasti aika magee ja kätevä. Ja innovaatioita varmaan koko ajan alkaa tulla enemmän ja enemmän, kun välineet paranee…

Eiköhän tässä ole vähän osviittaa siitä, mitä mä oon touhuillu viime aikoina… 😀

Nyt hyvää yötä ja kiitos kun tulit lukemaan ajatuksiani! Arvostan sitä! ♥

, , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *