Lainaa.com

Yleinen

Lyhyet kynnet riesana?

10.03.2013, naisenlogiikka

Onko sinulla lyhyet kynnet/liuskoittuvat kynnet/ hauraat kynnet/joustavat tai katkeilevat kynnet? Haluaisitko vahvemmat/pidemmät tai vaan laitetummat kynnet? Geelivahvistus ja sen avulla kasvatetut omat pitkät kynnet voivat olla sinun vaihtoehtosi. Kaikilla meillä ei oma kynsi kasva hyvin. Osalla meistä on hauraat tai lohkeilevat kynnet, joihin sörkimme kynnen kovettajaa, joka vaan itseasiassa kuivattaa kyntemme. Jotkut meistä taas käyttävät vahvistavia öljyjä ja voiteita ja kynnet voivat hetken paremmin, kunnes hoitoon kyllästytään.

Geelivahvistus Bio Sculpuren geeleillä voisi olla sinun mahdollisuutesi. Geelin proteiini sekoittuu oman kyntesi proteiinin kanssa ja vahvistaa kynsiäsi. Saat vahvemmat ja kestävämmät kynnet. Pituutta saat kynsiisi varmasti jo muutamassa viikossa, joskus yksikin geelaus riittää pituuden saamiseen. Itselläni kynnet kasvavat noin puoli senttiä kolmessa viikossa, jos on geelit vahvistamassa.  Ja nyt puhun Suomen talvi-ilmaston ajasta, kesällä kynnet voivat hyvin ja  saattavat kasvaa enemmänkin samassa ajassa. Proteiini vaikuttaa paljolti myös kynnen laatuun. Olen huomannut, että vähän proteiinia ruokavaliossaan suosivilla voi useinkin olla juuri kynnet heikossa hapessa ja geelivahvistuksille tarvetta.

Oletko kynsien purija tai repijä tai repsottaako kynsinauhasi ja aiheuttaa erilaisia pakko-oireita niiden repimiseksi? Tässäkin geelikynnet auttavat; ei tartte purra, eikä repiä mitään. Geelikynsi, lyhytkin, aiheuttaa kantajalleen hyvää mieltä ja vähentää repimistä.

Laitan muutaman esimerkik tähän mitä lyhyille kynsille voi tehdä, jotta ne näyttäisivät paremmilta;

Näissä kahdessa yllä olevassa kuvassa kynnet on geelattu vaalealla värillä ja sitten koristeltu parilla yksityiskohdalla, jotta ne veisivät huomion pois esimerkik kynsinauhoista ja lyhyeksi laitetuista kynsistä. Ensimmäiset ovat omani, jotka leikkasin matkan takia lyhyiksi. HUOM! En leikannut vaan itseasiassa viilasin, koskaan ei saisi leikata, ettei kynsi murru.

Seuraavissa kuvissa on erilaisia lyhyen kynnen maalaus/tarrakoristuksia, joilla kynttä saa piristettyä.

Näihin kuviin on hyvä lopettaa tältä erää. Jos kiinnostuit, kurkkaa www.facebook.com/SheelanSivut niin löydät minut ja kynsitöitäni sekä yhteydenottomahdollisuuden, jos haluat kokeilla!

-S-

, , , , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *