Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Kurssi suoritettu! Ma olen valmis :)

04.02.2013, naisenlogiikka

Jahans, jopas oli suoritus! Olen käynyt virallisen Bio Sculpturen kynsikurssin ja valmistunut sieltä ihan paperin kanssa. Osaan nyt tehdä oman kynnen geelivahvistuksia, pidennyksiä silkillä ja muotilla sekä koristella tarroin, timangein ja jopa siveltimellä perusjuttuja. Kyllä sitä oikein hymyilyttää, miten tän ikäisenä vielä innostuu oppimastaan niin, että alkaa tykittää oikein kunnolla jotain juttuja. Kuten esimerkiksi iltamyöhään pitää vielä laittaa itselleen uusilla geeleillä kynnet seuraavan päivän messuille, koska ei halua näyttää huonolta, varsinkaan, kun kurssi on suoritettu.

Tässä yhdistyy mun lempicombo väreistä; turkoosi, pinkki ja valkoinen. Kyllä jäljestä näkee, että aloitteleva koristelija on iskenyt, mutta toisaalta, itsellee kun tekee, on jälki joskus varsinkin vasurilla aika suppeaa. Mutta jos katsot aiempia tuotoksia, olen piirtänytniitä muffineja jo lokakuussa ekan kerran kynsiin. I’m getting there.

Haluatko sinä kauniit kynnet itsellesi?

Ota yhteyttä niin tehdään sinulle unelmiesi kynnet. (sheela_ranta-aho@hotmail.com osoitteesta saat minut parhaiten kiinni.)

Myös https://www.facebook.com/SheelanSivut tuo sinut luokseni äänen nopeudella 🙂

Hyvää yötä maailma, huomenna uudet kujeet!

-S-

, , , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *