Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Kesäkynsiä luomassa

15.07.2013, naisenlogiikka

Kesä on sitä aikaa, että uskalletaan ottaa rempseämpää väriä, timangeja ja muuta ihanaa hilavitkutinta kynsiin, sekä sormiin että varpaisiin. Ja mikäs niitä on näillä keleillä näytellessä, kun aurinko siftaa ihanasti kynnen ja timantin pinnasta ja sokaisee vastaantulijat, niin autoilijat kuin kävelijätkin. Rannalla näet mitä tuunatumpia sormia ja varpaita ja mietit, miten hiekkaisinakin, ne vaan näyttää hyviltä.

Kesään kuuluu rusketus, se vaan näyttää olevan suomalaisten juttu. Ruskettuneen ihon kanssa taas sopii erilaiset vahvat karkkivärit, pelkistetyt ranskikset tai ihan vaan jotain säväyttävää varpaisiin. Mitä tämä sitten tarkoittaa?

Minäpä latelen tähän vähän esimerkkejä:

Mun synttärijuhannuskynnet oli turkoosia ja kaikkea ihanaa siinä sivussa. Toki mulla tuo lähtörusketus on pysyvä, mutta olen tänä kesänä jo törmännyt useisiin minua ruskeampiin suomalaisiin, joten tämä väri istuu useammallekin kuin minulle.

Aiemmissa teksteissä kynsineitsyenä esiintynyt asiakkaani menetti varvaskynsineitsyytensä viime käynnillä. Ja koska varpaisiin ranskis, niin miksei sormiinkin. Sormiin lisättiin myös pitsitarraa, jota tietenkään en saa lisää, koska sitä myyvä liike on vuoden loppuun kiinni. Mutta kivathan nuo silti ovat. Ja tuon tapaisia voidaan tehdä muillakin tavoin. Pitsi on tänä kesänä nouseva trendi ja odotankin innolla, kuinka pysyvä ilmiö siitä tulee.

Pitsiä jatkettuna kukkasin. Omiin kynsiinkin piti pitsiä kokeilla, ja kyllähän ne näyttävät ovat. Kynsien tekijänä en suosi itselleni valkoista ranskista usein, koska kynsiä tehdessä tuo valkoinen osa saa osumaa enemmän, kuin moni muu kynnen osa. Niinpä suosin glitteripäitä, joissa kuluminen ei niin näy työn tuoksinnassa. Näihin olen nyt jälkeenpäin lisännyt vaaleanpunaista glitteriä tuomaan kestävyyttä.

Pahoittelen kuvaajan kuvakulmaa, mutta näissä kynsissä näkyy värin ja timanttien voima. Itse väri on jo säväyttävä ja timantit tuovat ylellisyyttä sandaalivarpaisiin, niin juhliin kuin muuten vaan kaupungilla kulkiessa. 😀

Kynsineitsyt nro 2 on saapunut taloon. Hänellä tehtiin näyttävät rippijuhlakynnet ja timanteista ei pihistelty. Ja toisaalta, ”jos sulla on eka kerta, tee se tyylillä!” 😀

Suomen Paris Hiltoniksikin nimitetty kaunis nuori nainen hakeutui kynsien laittoon, koska tahtoi kauniit lomakynnet ja sitä kautta kouluun sitten sopivan pitkät ja näyttävät omat kynnet. Pikku hiljaa kasvatamme hänelle sellaiset, ja nyt lähdettiin Prince-sävyllä liikenteeseen. Kauniit, yksinkertaiset, mutta takuulla näyttävät kynnet turvaavat oman kynnen kasvun, eikä oma kynsi pääse katkeilemaan heti pituutta saatuaan.

Kuten ennenkin, kaikki edellä mainitut ja kuvatut kohteet on tehty BioSculpturen geeleillä ja niistä ja minusta löydät lisää www.facebook.com/SheelanSivut osoitteesta.

Hyvää kesän jatkoa sinulle!

-S-

, , , , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *