Lainaa.com

Yleinen

Graffiteilla nopeasti näyttävät kynnet

20.11.2012, naisenlogiikka

Oletko laiska lakkaaja ja tarviit nopeesti näyttävät kynnet, joita ei tartte heti korjailla, jos lakka jostain vähän ruttaantuu? Valintasi on graffitilakat. Ne on nopeita ja helppoja ja ainakin Oriflamen lakat kestää tosi hyvin käytössä.

Ideahan on se, että ensin laitetaan yksivärinen aluslakka,  tai toki voi laittaa puolelle kynnelle jtn ja toiselle puolelle jtn. toista. Sitten vaan graffitilakka päälle, ja annetaan halkeillen kuivua. Sit tärkeä on muistaa laittaa päällilakka, koska se nyt vaan on fakta, että jos kynnellä on röpelöpinta, se tarttuu asioihin tai sormenpäitään tai kynsiään repivät kyllä osaavat tuhota ne päät ja pinnat nopeasti rumiksi ja epäsiisteiksi. Graffiti ei myöskään ole yleensä kynsinauhojen repijän juttu, koska revityt kynsinauhat graffiteilla saavat kynnen näyttämään perunamaalta, epäsiistiltä.

Alla Sally Hansenin turkoosi ja päällä Oriflamen musta graffitilakka.

Suomi tipit oli jossain vaihees pakko tehä. Alla normi ranskiksen lakka ja päällä Oriflamen graffitisininen.

Sama mustana.

Osa graffiti pinkin päällä huonolla valolla kuvattuna. Mutta ihan veikeä oli.

Suomi graffitointia osana. Valkonen tahraa tosi ikävästi.  Kandee laittaa koko kynnen aluslakka ja sitte vaan graffiti osalle. Tuo kahden lakan ositus oli vaikee.

Oriflamen laventelilakka ja sininen graffiti. Vähän vaisu. Lila toimii yksinään paremmin.

Ihan paras combo. Hopea oli Oriflamen oma aluslakka graffiteilla ja sininen on myös Oriflamen.

Kokeile comboja ja kerro mikä on mielestäsi paras. Jos haluat Oriflamen lakkoja laita s-postia sheela_ranta-aho@hotmail.com niin laitetaan tilaus menemään!

-S-


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *