Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Geelikynsiä on moneen lähtöön…

26.11.2012, naisenlogiikka

Monet meistä haaveilevat kauniista huollitelluista käsistä. Perusajatus on, että kynsiharja, -viila ja läpinäkyvä lakka riittää. Aina ne eivät riitä. Joskus lohkeilevat kynnet, kynnen purijoiden nysät tai murenevat ohuet kynnet ovat kantajallensa liikaa.

Itse olen niitä, joilla on kesällä todella vahvat kynnet ja talvella ne katkeilevat ja heikentyvät, ihan selkeästi kynsi kuivuu. Olen aina hoitanut kynsiäni erilaisilla kynsituotteilla, vahvistajilla, kovettajilla (jotka vievät kosteuden pois kynnestä ja edes auttavat kynsien kuivumista).  Joskus nämäkään tuotteet eivät riitä ja on ehkä mahdollista, että geelikynnet pelastavat tilanteen.

Geelikynsiä  on monenlaisia. On sellaisia geelejä, joita poistellaan viilaamalla ja rakennetaan tippien ja joskus akryylien kanssa, jolloin siis puhutaan jo akryylikynsistä. Ensin liimataan kynnelle tippi ja leikeillään se suht. sopivan kokoiseksi. Sitten laitetaan päälle geeli ja rakennetaan kynsi muotoon. Sen jälkeen kynsi uunitetaan kovaksi uv-uunilla. Tämän jälkeen kynsi viilataan muotoon, koristellaan ja viimeistellään.

Jos tehdään akryylikynnet, akryylipuuteria lisätään kynnen pintaan kovettamaan ennen viimeistä geelikerrosta, kuitenkin ennen koristelua. Akryylikynsi on siitä inha, että se katkeaa aina kovaa ja kipeästi ja vie useimmiten ainakin yhden kerroksen kynnestä.  Geelikynsi tipillä on hieman ystävällisempi, koska se ei ole välttämättä niin kova, mutta sekinjos katkeaa, se katkeaa vieden kerroksen tai kaksi kynnestä. Kynnet myös poistetaan viilaamalla ohueksi. Siinä myös kynsi saa aina osumaa, koska viilaaja saattaapi ohentaa omaa kynttäsi enemmänkin kuin on tarve.

Itse pidän Bio Sculpture-sarjan geelikynsistä, koska siinä ei liimata kynnelle mitään, eikä kynttä koskaan viilata pinnasta. Kynsien pidennys rakennetaan geelillä ja silkillä, eli kynsi on luonnollisen tuntuinen ja oloinen, eikä ne yleensä katkea rikkoen kynnen pintaa. Geeli myös poistetaan poistoaineella, eli kynsiä ei huolleta vaan ne poistetaan ja rakennetaan uudelleen joka kerta, jotta asiakas saa aina hyvät kynnet. Itse olen aina ohjeistanut ihmiset myös itse huolehtimaan kynsistään, koska se pidentää vaihtoväliä. Erilaiset viilaukset, ja lakkaukset voivat estää kynnen rumat reunat ja kasvurajan näkymisen vallan mainiosti.

Bio Sculpture-sarjan geelit sisältävät proteiinia, joka oman kynnen proteiiniin sekoittuessaan vahvistaa kynsiesi kasvua ja saa ne tuntumaan vahvoilta ja terveiltä. Ja kuten sanoin, poisto ei haurastuta kynttä eikä tuhoa sitä.

Tässä kuvassa on mun kynneet viiden viikon geelien poiston jälkeen. Eli kuteen sumeasta kuvasta näkyy, oma kynsi on vahva ja hyvinvoipa, kuin lakkauksen jäljiltä. Minulla on siis ollut noin viisi viikkoa yhdellä vaihdolla geelivahvistukset kynsissäni ja jopa kaksi kynttä, jotka eivät koskaan kasva, ovat mallin mitoissa 🙂

Bio wsculpture-kynnet ovat siitäkin kivat, että niitä saa tehdä vain koulutetut ihmiset. Eli tuotteet  saa käyttöönsä vain ne, jotka käyvät koulutuksen ensin, jolloin periaatteessa ei tule eteen huonoja kynsien tekijöitä. Jokaisella on tosin oma kädenjälkensä, mutta koulutus varmistaa, ettei tuotteita käytetä väärin.

Tähän lopuksi räpsin muutamia pidennyksiä silkillä ja ilman sekä geelivahvistuksia jotka olen tehnyt itselleni tai asiakkailleni.

Nämä yllä olevat pidennykset ovat ensimmäiset mitkä tein asiakkaille. Osalla ne pysyivät paremmin kuin toisilla, mutta lopputulema oli kuitenkin hyvä ja omien kynsien kasvu selkeästi parani kaikille, joten vahvistuksilla mennään varmasti jatkossa  🙂

Nämä yllä olevat kuvat sisältävät useat vahvistukset omiin kynsiin ja muillekin. Vahvistus on tietenkin helpompi, koska se mukailee luonnollisemmin asiakkaan kynttä, kun alla on oma kynsi kokonaisuudessaan. Kauniita niistä tuli 🙂 Ja kivoja kokeiluja. Tummat sormet ovat omani. Eli jos pystyn tekemään nuo itselleni, pystyn tekemään ne sinullekin 😉

Tule ihmeessä kokeilemaan, tehdään sulle unelmiesi kynnet!

-S-

sheela_ranta-aho@hotmail.com

, , , , , , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *